3 druhy tapas se suchými plody

Čekáte hosty a potřebovali byste připravit něco na zub? Blýskněte se a pochutnejte si na tapas se suchými plody.
Zapékané ořechy
Na pánvi rozehřejte máslo s medem, přidejte tymián, rozmarýn, skořici, zázvor, kajenský pepř, pepř a sůl. Dobře promíchejte. Přidejte vyšlehané bílky z vajíček. Vše dobře promíchejte s ořechy (mandlemi, lískovými oříšky, vlašskými ořechy … s těmi, co máte nejraději) a dejte zapéct do trouby. Pečte při teplotě 170 ° C asi 20 – 30 minut. Vyjměte z trouby, posypte hrubou solí a nechte vychladnout.
Ovesné tyčinky s různými druhy ořechů
Rozmačkejte banán a v misce smíchejte s ovesnými vločkami. Přidejte rozdrcené ořechy a nakrájené fíky podle chuti. Vyformujte tyčinky a pečte při teplotě 180 ° C přibližně 10 minut. Servírujte po 2 hodinách od vychladnutí.
Bonbony z kozího sýra, hroznů a pistácií
Vytvořte kuličky z kozího sýra. Do kuliček vložte hrozny nebo olivu. Obalte je v drcených pistáciích a uložte do chladničky. Před podáváním napíchněte na párátka nebo tyčinky.

