5 DRUHŮ TĚSTOVINOVÝCH OMÁČEK A DRESSINGŮ

Omáčka Napoletana
Extra panenský olivový olej, rajčata, bazalka, sůl a pepř (pokud jsou rajčata nakyslá, přidejte trošku cukru). Vše dobře uvařte a rozmixujte, přidejte trošku parmezánu a.. mamma mia!
Pesto
Zelené nebo červené. Chutné, různorodé, přesvědčivé a originální… Výborné s těstovinami!
Houby
Využijte sběr hub a přidejte je do těstovin! Osmahněte je na olivovém oleji s troškou česneku, přidejte koření dle vašeho gusta a trošku parmezánu. Mňam!
Aglio olio
Jednoduchý a vynikající recept! Na olivovém oleji osmahněte několik stroužků česneku, promíchejte se špagetami, přidejte parmezán a podávejte.
Těstovinový salát
Tuňák (bohatý na Omega-3 mastné kyseliny), ředkvičky, kukuřice, mrkev, cherry rajčata a rukola. Ochuťte dresinkem z extra panenského olivového oleje, medu, citronové šťávy a hořčice.

