Extra panenský olivový olej – nezbytnost v kuchyni

- Na saláty. Můžete použít pouze čistý olej, případně salát doplnit různými dresinky, balzámovým octem, medem, citronovou šťávou, drcenými ořechy nebo bylinkami.
- Na dušenou zeleninu, spolu s kořením a solí. Tip navíc – vždy se snažte zeleninu vařit al dente.
- Na dezerty. Téměř vždy můžete využít jako náhradu másla. Vyzkoušejte a budete mile překvapeni!
- Na chléb. Přidáte pár kapek na chléb a dochutíte podle gusta. Můžete přidat ořechy, semínka, plátky rajčat, avokádo a máte hotovou pochoutku.
- Na bešamelovou omáčku. Zkoušeli jste připravit s rostlinným nápojem?
- Na lehké smažení. Extra panenský olivový olej vždy dodá smaženým pochoutkám speciální chuť a texturu.
Jde o extra panenský olivový olej, který můžete použít na všechna následující jídla:

