JAK ZKARAMELIZOVAT ZELENINU BALZÁMOVÝM OCTEM Z MODENY

Dopřejte si štědrou porci zeleniny každý den!
Jedním z aktuálních trendů v gastronomii jsou lehká, svěží jídla uvařená z lokálních a sezónních surovin. Existujte mnoho způsobů, jak si zeleninu připravit jednoduše a chutně a vytvořit tak lákavé jídlo. Zkoušeli jste si už připravit zeleninu zkaramelizovanou balzámovým octem?
Je to tak jednoduché! Stačí přidat kousek balzámového octu abyste proměnili zeleninu na senzační jídlo nebo přílohu.
Jak?
Vezměte oblíbenou zeleninu nebo zeleninu, kterou potřebujete spotřebovat a jemně ji orestujte na olivovém oleji, dokud nezměkne. Přidejte lžíci balzámového octu, lžičku cukru, zmírněte oheň a vařte ještě asi 20 minut.
Zkaramelizovaná zelenina se ideálně hodí jako topping na burger, příloha k rybám nebo je výborná i jako lehké hlavní jídlo. Přesvědčte se o tom sami!

