Skvělý pomocník při přípravě těstovin

Nejlepším přítelem těstovin je extra panenský olivový olej, jehož nenasycené mastné kyseliny jsou nezbytné pro správné fungování kardiovaskulárního systému. Společně vytváří velmi zdravá a energetická jídla, která vám umožní fungovat celý den na 100 %. Chcete vědět, s čím je kombinovat? Poznačte si!
All’aglio e olio. Na pánvi rozpalte olivový olej. Na něm orestujte stroužky česneku. Jakmile jsou orestované, odstraňte je z pánve. Extra panenský olivový olej smíchejte se špagetami a posypte parmezánem. Hotovo!
Jakýkoliv salát. Přidejte do vašich vychladlých těstovin trochu rukoly, čerstvých hub, ředkviček, sýru s modrou plísní a hrst vlašských ořechů. Salát zakápněte olivovým olejem a špetkou soli. Jde se jíst!
Základní. Nestíháte a vaše tělo si žádá těstoviny? Uvařte je al dente, zakápněte extra panenským olivovým olejem a doplňte špetkou parmezánu. Méně je někdy více.

