Bílá ryba v marinádě z extra panenského olivového oleje

Složení
- 1 stroužek česneku
- 200 ml Borges extra panenského olivového oleje
- 1 lžíce octa
- 400 g bílé ryby
- 1 lžíce celého pepře
- ¼ cibule
- hrst čerstvé petržele
- sůl

PRO 2 OSOBY

2,5 hodiny

Snadné

KROK ZA KROKEM
Nakrájejte cibuli, česnek a petržel. Extra panenský olivový olej smíchejte s octem a přidejte nakrájené suroviny, sůl a pepř.Nakrájenou rybu dejte do marinády a nechte marinovat 2 hodiny, aby se propojily jednotlivé přísady.
Na trošce extra panenského olivového oleje rybu osmažte z obou stran.
Rybu můžete nakrájet na kostky a napíchnout na špejle. Můžete podávat například s listovým salátem.


SOUVÍSEJÍCÍ RECEPTY
