Bramborová smaženice s chorizem

Složení
* 360 g choriza
* 4 vejce
* 4 středné velké brambory
* 1 cibule
* 4 stroužky česneku
* Borges extra panenský olivový olej

4

30 minut

snadné

KROK ZA KROKEM
Na pánvi s extra panenským olivovým olejem orestujte dozlatova nakrájenou cibuli.Na jiné pánvi orestujte na extra panenském olivovém oleji brambory spolu s česnekem nakrájeným na plátky. Jakmile jsou hotové, přeceďte je, aby nebyly mastné, a přidejte na pánev s cibulí. Nechejte restovat na mírném ohni.
Z pánve, na které jste restovali brambory, odlijte část oleje a orestujte na ní chorizo nakrájené na plátky. Přidejte k bramborám a cibuli.
Na stejné pánvi, jako jste restovali brambory a chorizo, připravte na lžíci olivového oleje vejce, ujistěte se, že žloutek není uvařený. Vejce můžete připravit jako míchaná a smíchat je s ostatními ingrediencemi anebo jako volské oko, které umístíte na každý talíř přes brambory s chorizem.


SOUVÍSEJÍCÍ RECEPTY
