Čokoládové bonbóny

Složení
* 200 g tmavé čokolády (70% kakaové sušiny)
* 150 g bílé čokolády
* 70 g Borges extra panenského olivového oleje

4

90 minut

snadné

KROK ZA KROKEM
Rozpusťte 100 g tmavé čokolády ve vodní lázni. Když je zcela rozpuštěná, odstavte z ohně, přidejte zbytek tmavé čokolády a promíchejte. Naplňte malé formičky (například formy na kostky ledu) rozpuštěnou čokoládou a polovinu čokolády si odložte. Naplněné formy dejte alespoň na jednu hodinu do ledničky.Mezitím rozpusťte bílou čokoládu spolu s olivovým olejem a jemně promíchejte. Tuto směs s bílou čokoládou přidejte do forem a navrchu nechte ještě trochu volného místa. Formy vložte zpět do chladničky. Přidejte poslední vrstvu tmavé čokolády a uhlaďte vrch. Opět uložte do chladničky, dokud čokoláda neztvrdne.


SOUVÍSEJÍCÍ RECEPTY
