Čokoládovo-jablečný koláč

Složení
- 1 listové těsto
- 3 velká jablka
- 200 g hořké čokolády
- 4 lžíce cukru (nebo náhrady)
- 2 vajíčka
- 1 sklenice rostlinného nápoje (z vlašských ořechů)
- Borges olivový olej Classic

6 osoby

30 min

Snadné

KROK ZA KROKEM
V misce vyšlehejte vajíčka, přidejte cukr a sklenici rostlinného nápoje.Těsto rozložte do kulaté formy na pečení a potřete olivovým olejem. Polijte rozpuštěnou čokoládou.
Jablka oloupejte, nakrájejte na půl centimetrová kolečka a položte na čokoládu.
Přidejte směs z vajíček a pečte ve vyhřáté troubě při teplotě 200 °C asi 25 minut. Podávejte vlažné (ne teplé).


SOUVÍSEJÍCÍ RECEPTY 
