Dýně s dressingem z balzámového octa a medu

Složení
- 500 g dýně nakrájené na plátky
- extra panenský olivový olej Borges
- sůl a pepř podle chuti
- špetka kurkumy
- 1 lžíce sezamu
- 1 lžíce dýňových semínek
- 1 lžíce balzamikového octa Borges
- 1 lžíce medu

4 osoby

40 min

snadné

KROK ZA KROKEM
Nakrájenou dýni potřete extra panenským olivovým olejem, osolte a okořeňte (kurkuma, provensálské bylinky, tymián, rozmarýn nebo kmín). Troubu předehřejte na 220 ° C, ochucenou dýni pečte asi 20 - 25 minut. Přidejte sezam a dýňová semínka a pečte dalších 10 minut. Po upečení vyjměte z trouby a potřete dresinkem z medu a balzamikového octa.

SOUVÍSEJÍCÍ RECEPTY
