Hráškový krém s artyčoky a chřestem

Složení
- 200 g hrášku
- 2 artyčoky
- 200 g zeleného chřestu
- 1 velký brambor
- Extra panenský olivový olej
- Balzámový ocet z Modeny
- 250 ml rostlinného nápoje Borges Natura
- Sůl a pepř

4

30 minut

snadné

KROK ZA KROKEM
Hrášek, artyčoky a chřest uvařte v dostatečném množství osolené vody doměkka. Na pánvi rozehřejte extra panenský olivový olej a poduste na něm uvařenou zeleninu. Dochuťte solí a pepřem. Přidejte vodu nebo zeleninový vývar, brambor a vše spolu povařte přibližně 15 minut. Potom přidejte 250 ml rostlinného nápoje, odstavte z ohně a rozmixujte ponorným mixérem. Ozdobte balzámovým octem z Modeny, případně smaženými artyčoky.

SOUVÍSEJÍCÍ RECEPTY 
