Jednoduchý tatarák z tuňáka

Složení
* 400 g filé z tuňáka nakrájeného na kostky
* 1 cibule
* 2 větvičky petrželky
* 4 snítky pažitky
* 3 PL Borges extra panenského olivového oleje
* 2 PL Borges balzamikového octa z Modeny
* 2 PL sezamových semínek
* 4 lžíce citronové šťávy
* Sůl a pepř

4

15 minut

snadné

KROK ZA KROKEM
Oloupejte a nakrájejte cibuli, petrželku a pažitku. Přidejte tuňáka, extra panenský olivový olej, balzamikový ocet z Modeny a sezamová semínka. Podle preference dochuťte solí a pepřem a odložte na hodinu do chladničky.Deset minut před podáváním přidejte citronovou šťávu, osolte a promíchejte. Odložte zpět do chladničky.
Podávejte se salátem a nakrájeným avokádem.


SOUVÍSEJÍCÍ RECEPTY
