Kuřecí křídélka s česnekem & octem Balsamico di Modena

Složení
- 500 g kuřecích křídel
- 100 ml octa Balsamico di Modena
- 150 ml kuřecího vývaru
- 1 cibule
- 2 stroužky česneku
- bylinky podle chuti: rozmarýn, tymián, oregano, …
- extra panenský olivový olej
- 2 lžíce hnědého cukru

4 osoby

45 min

Snadné

KROK ZA KROKEM
V hrnci v dostatečném množství extra panenského olivového oleje osmahněte stroužky česneku. Stroužky vyndejte a v témže oleji osmažte cibuli. Přidejte křídélka, opepřete a dochuťte bylinkami. Smažte 8 - 10 minut, aby se chutě promíchaly.V misce smíchejte Balsamico di Modena, cukr a kuřecí vývar. Když budou kuřecí křídélka osmažena dozlatova, polijte je dresinkem z Balsamica di Modena. Vařte na středním až mírném plameni asi půl hodiny. Podávejte s rýží basmati.


SOUVÍSEJÍCÍ RECEPTY
