KUŘECÍ WRAP S JABLKY A KARI

Složení
* 4 pšeničné tortilly
* 2 kuřecí prsa
* 160 g rukoly
* 1 jablko
* 15 g cukru
* 25 g másla
* 1 lžička skořice
* sůl
* Borges extra panenský olivový olej
Na kari omáčku:
* 1 vejce
* 200 ml Borges extra panenského olivového oleje
* několik kapek limetkové šťávy
* 1 lžička kari
* sůl




KROK ZA KROKEM
Pánev zahřejte na střední teplotu. Kuřecí prsa potřete olivovým olejem a dejte na pánev. Opékejte 3-4 minuty z každé strany, okořeňte a sundejte pánev z ohně. Nakrájejte na tenké proužky a odložte bokem.Jablko oloupejte a nakrájejte na malé kostky. Na stejné pánvi, na které jste připravovali prsa, opečte na másle nakrájené jablko s cukrem a špetkou skořice. Pečte za občasného míchaní, dokud není jablko měkké. Sundejte z ohně a také odložte bokem.
Na talíř dejte tortillu, na kterou přidejte rukolu, proužky prsou a kostky jablka. Polijte kari omáčkou. Srolujte a v půlce překrojte.
Kari omáčka: Do nádoby tyčového mixéru vložte lžičku kari, vejce, pár kapek limetkové šťávy a polovinu oleje. Mixér dejte až na dno a rozmixujte. Jakmile se ingredience spojí, přidejte postupně zbytek oleje a mixujte tak, že jej opět dáte na dno a pomalu s ním vyjíždíte nahoru. Podle chuti osolte.

