Květákové chipsy

Složení
- 250 g květáku
- 1 lžíce Borges extra panenského olivového oleje
- 1 lžíce sladké papriky
- 1 citrón
- 50 g strouhaného parmezánu
- 50 g najemno nasekaných ořechů

2 osoby

20 min

Snadné

KROK ZA KROKEM
Troubu předehřejte na 200 °C.Květák omyjte a nakrájejte na půl centimetrové plátky. Extra panenský olivový olej promíchejte se sladkou paprikou, vzniklou směs naneste na kusy květáku.
Plech potřete olivovým olejem nebo použijte papír na pečení. Květák uložte na plech a dejte péct na 15 minut. Po uplynutí této doby plech vyjměte, posypte parmezánem a ořechy a pečte dalších 5 minut.
Pokud chcete, můžete květák před podáváním pokapat citronovou šťávou.


SOUVÍSEJÍCÍ RECEPTY
