MARINOVANÉ ANČOVIČKY NA RAJČATOVÉ OMÁČCE

Složení
* 24 ančoviček
* 200gr Borges octa z červeného vína
* 150gr Borges balsamikového octu z Modeny
* Borges olivový olej Fruity
* Borges olivový olej Character
* sůl
* koření
* zralé rajčata

PRO 4 OSOBY

4 HODINY 15 MINUT

Snadné

KROK ZA KROKEM
Očistěte ančovičky od hlavy a kostí. Filety za ančoviček marinujeme s balsamikovým octem z Modeny a octem z červeného vína 4 hodiny v chladničce. Nastrouhejte rajčata a smíchejte s olivovým olejem, solí a pepřem. Nechte odležet v lednici další 4 rodiny.
Nutriční tipy
Rajčatovou omáčku s olivovým olejem z odrůdy oliv Arbequina jako základy pro ančovičky, nabízí kontrast barev a chutí. Rajčata dělají recept zdravým, protože lykopen (antioxidant) se absorbuje při míchání s olivovým olejem Borges Character.

SOUVÍSEJÍCÍ RECEPTY
