PESTROBAREVNÝ SALÁT

Složení
* 2 sklenice ředkviček nakrájených na plátky
* 2 sklenice cherry rajčat nakrájených na polovinu
* 1 okurka nakrájená na tenké plátky
* 1 konzerva rozdrobeného tuňáka
* 4 sklenice najemno nakrájených kapustových listů
* 5 mrkví nakrájených na jemné plátky
* ½ misky nakrájených černých oliv
* ½ misky nakrájených zelených oliv
* 2 sklenice uvařeného červeného kysaného zelí
* 1 avokádo nakrájené na kostičky
* 2 sklenice kukuřice
* Borges balzámový ocet z Modeny
* Borges extra panenský olivový olej
* Sůl a pepř

4 osoby

15 min

snadné

KROK ZA KROKEM
Uvařenou quinou umístěte do středu hlubokého talíře.Po okrajích umístěte zbytek nakrájených ingrediencí. Osolte a opepřete podle gusta.
Navrch přidejte petrželku a pokapejte balzámovým octem a extra panenským olivovým olejem.


SOUVÍSEJÍCÍ RECEPTY
