Plněné papriky

Složení
* 170 g quinoy
* 4 velké červené papriky
* 2 PL extra panenského olivového oleje
* 1 cibule
* 400 g uvařených černých fazolí
* 230 g nastrouhaného sýru
* 180 g rajčatové omáčky
* 1 lžička kmínu
* 1 lžička sušeného česneku
* Chilli
* 150 g sterilované kukuřice
* Sůl a pepř

4

55 minut

snadné

KROK ZA KROKEM
Quinou uvařte podle instrukcí na obale. Troubu předehřejte na 190 °C. Papriky nakrájejte napůl a vnitřek očistěte. Potřete je olivovým olejem a rozložte na plech. Na pánvi na olivovém oleji osmahněte cibuli, přidejte quinou, fazole a 160 g sýru. Přidejte rajčatovou omáčku, kukuřici a promíchejte. Papriky naplňte touto směsí a pečte zakryté alobalem 30 minut. Na posledních 15 minut odstraňte fólii a posypte zbylým sýrem. Nechte dopéct a podávejte se zakysanou smetanou nebo guacamole.

SOUVÍSEJÍCÍ RECEPTY 
