Podzimní salát

Složení
* 320 g quinoy
* 100 g dýně
* 1 lžička oregana
* 1 lžička kmínu
* 8 jedlých kaštanů
* 1 avokádo
* 50 g bazalky
* 100 g vlašských ořechů
* 100 ml extra panenského olivového oleje Borges
* 100 g hoblinek parmezánu

4

30 minut

snadné

KROK ZA KROKEM
Quinou uvařte podle návodu na obalu. Dýni očistěte a nakrájejte na malé kostičky. Smíchejte s extra panenským olivovým olejem, oreganem, kmínem a upečte do měkka. Po dopečení smíchejte s quinoou, přidejte kaštany. Avokádo nakrájejte na malé kousky a přimíchejte k salátu. Posypte vlašskými ořechy, nakrájenou bazalkou a polijte extra panenským olivovým olejem. Nakonec přidejte hoblinky parmezánu a dochuťte solí.

SOUVÍSEJÍCÍ RECEPTY
