RAJČATOVÝ TATARÁK

Složení
* 1 kg rajčat
* 60gr jarní cibulky
* 40gr nakládaných okurek
* 35gr nakládané cibule
* 15gr kaparů
* 1 vejce, uvařené
* 1 lžíce hořčice
* 1 lžíce worcestrové omáčky
* 50gr Borges extra panenského olivového oleje
* Borges balsamikový ocet z Modeny
* Borges olivový olej Harmony
* Tabasco omáčka
* pepř
* sůl
* 2 žloutky

PRO 4 OSOBY

50 MINUT

STŘEDNĚ NÁROČNÉ

NÁVRH NA SERVÍROVÁNÍ
- * * Podávejte v 100 gr porcích. Pro každou osobu vytvarujte pomocí kulaté formy.

KROK ZA KROKEM
Z rajčat odstraňte slupku a semínka. Tekutinu z dužiny vymačkejte rukama. Najemno nakrájejte cibulku, nakládané okurky, nakládanou cibuli, kapary, uvařené vejce a rajčata. Do misky vložte hořčici, worcestrovou omáčku, sůl, pepř, několik kapek Tabasca a olivový olej po kapkách, pomalu získáme emulzní směs. Jakmile získáme hustou omáčku, přidáme žloutky a ostatní ingredience, dobře promícháme až do vytvoření silné hmoty.

SOUVÍSEJÍCÍ RECEPTY 
