RATATOUILLE

Složení
* 1 velký lilek
* 1 červená paprika
* 1 zelená paprika
* 2 cukety
* 1 velké rajče
* 1 nebo 2 stroužky česneku
* BIO extra panenský olivový olej Borges
* sůl
* provensálské koření

4 osoby

45 min

Snadné

KROK ZA KROKEM
Nechte lilek namočený ve vodě s troškou soli, abyste jste se zbavili jeho nahořklé chuti. Zeleninu dobře omyjte, osušte a nakrájejte na centimetrové plátky. Mísu na pečení potřete BIO extra panenským olivovým olejem Borges a vykládejte zeleninou. Zeleninu můžete pokládat do řady nebo do spirály. Osolte, posypte provensálským kořením a nadrobno nakrájeným česnekem. Polijte troškou BIO extra panenského olivového oleje a dejte péct do vyhřáté trouby na 180 ° C. Pečte 30 minut nebo do jemného změknutí zeleniny.

SOUVÍSEJÍCÍ RECEPTY
