Restované krevety

Složení
* 1 kg krevet
* 1 malá brokolice
* 300 g hrášku
* 1 červena paprika
* 3 stroužky česneku
* 1 lžička sušeného zázvoru
* ½ hrnku sójové omáčky
* 1 PL kukuřičného škrobu
* 1 limetka
* 2 PL třtinového cukru
* Sůl a pepř
* 1 hrnek arašídů
* Extra panenský olivový olej

4

30 minut

snadné

KROK ZA KROKEM
Na pánvi s extra panenským olivovým olejem orestujte krevety se solí a pepřem. Restujte přibližně 5 minut a potom odložte stranou. Do stejné pánve přidejte brokolici, hrášek, papriku a restujte, dokud nebude zelenina měkká, pak přidejte česnek se zázvorem a promíchejte.V misce smíchejte sójovou omáčku, šťávu z limetky, třtinový cukr a přidejte do pánve. Nakonec přidejte arašídy a krevety, promíchejte a podávejte.


SOUVÍSEJÍCÍ RECEPTY
