Rýžová slepičí polévka

Složení
- 2 kuřecí čtvrtky
- 1 cibule
- 2 malé pórky
- 2 velké brambory
- 2 mrkve
- 2 rajčata
- 1 snítka celeru nebo bobkový list
- 3 l vody
- 120 g hnědé rýže
- extra panenský olivový olej Borges
- sůl a pepř
- chilli paprička

4 osoby

15 min

Snadné

KROK ZA KROKEM
Hnědou rýži vařte polovinu času uvedeného na obalu, po uvaření sceďte a dejte stranou. Na extra panenském olivovém oleji osmažte nakrájenou cibuli a pórek. Osolte a opepřete. Kuřecí maso rozložte po celém hrnci, přidejte nakrájenou zeleninu a zalijte vodou. Pokud je třeba, dochuťte. Jakmile začne polévka vřít, přidejte rýži a vařte druhou polovinu času potřebnou pro uvaření rýže. Pokud máte rádi chilli, přidejte chilli papričku. Podávejte teplé.

SOUVÍSEJÍCÍ RECEPTY 
