Smažený maniok (Mandi’o Chyryry)

Složení
- 150 g vařeného manioku
- 30 g cibule
- 2 vejce
- 40 g tvrdého sýru z kravského mléka
- 50 g Borges olivového oleje Classic
- špetka koriandru
- sůl a pepř podle chuti

PRO 2 OSOBY

45 Minut

Snadné

KROK ZA KROKEM
Maniok vařte ve vodě se solí, dokud nezměkne. Nechte zchladit a odstraňte tvrdou stopku ze středu. Nakrájejte i s cibulí na kostičky.Na olivovém oleji osmahněte dozlatova cibuli a přidejte maniok. Promíchejte a přidejte vejce. Míchejte, dokud nebudou vejce uvařená a přidejte rozdrobený sýr. Vše dobře promíchejte a přidejte špetku koriandru. Podávejte horké, se solí na dochucení.


SOUVÍSEJÍCÍ RECEPTY 
