Studený těstovinový salát

Složení
- 350 g těstovin penne rigate
- 4 ředkvičky
- 100 g sýru feta
- 150 g černých oliv
- 2 dozrálá rajčata
- 50 g rukoly
- extra panenský olivový olej Borges
- Dressing:
- 150 ml extra panenského olivového oleje Borges
- šťáva z ½ citronu
- ½ lžičky hořčice
- oregano

2 osoby

15 min

Snadné

KROK ZA KROKEM
Těstoviny uvařte podle návodu na obalu. Sceďte a nechte vychladnout. Polijte trochou extra panenského olivového oleje, aby se neslepily. Do těstovin přidejte rukolu, olivy, sýr nakrájený na kostičky, ředkvičky a rajčata nakrájená na kolečka. V misce promíchejte extra panenský olivový olej, citrónovou šťávu, hořčici a oregano. Dobře promíchejte a přidejte do salátu. Pokud je třeba, dochuťte solí nebo bylinkami.

SOUVÍSEJÍCÍ RECEPTY 
