Tatarák z avokáda a garnátů

Složení
- 200 g garnátů
- 1 limetka
- Borges extra panenský olivový olej
- 1 lžíce sójové omáčky
- špetka zázvoru
- 1 avokádo
- sezamová semínka

4 osoby

20 min

Snadné

KROK ZA KROKEM
Očistěte garnáty a opatrně je nakrájejte na kostičky.V misce smíchejte limetkovou šťávu, sójovou omáčku, extra panenský olivový olej a zázvor. Ochutnejte a jestliže je třeba, dosolte podle chuti. Přidejte garnáty a nechte marinovat asi 30 minut.
V další misce promíchejte avocado s trochou limetkové šťávy a extra panenského olivového oleje.
Na servírovací talíř pomocí kovového kroužku uložte vrstvu garnátů a na ně vrstvu avokáda. Posypte sezamem a podávejte.


SOUVÍSEJÍCÍ RECEPTY
