Telecí hamburger

Složení
- mleté telecí maso (2x 150 g)
- 2 housky
- rukola
- 2 plátky sýru čedar
- 1 zralé rajče
- 1 cibule
- extra panenský olivový olej Borges

2 osoby

15 min

Snadné

KROK ZA KROKEM
Na pánvi na extra panenském olivovém oleji osmahněte telecí hamburgery. Když maso bude pouštět šťávu, rozřízněte housky a dejte ohřát na tutéž pánev spolu s karbanátky. Přidejte slaninu a nechte vše spolu péct.Na horké maso uložte plátek sýra, aby se rozpustil. Housky upečte z obou stran asi půl minutu z každé strany.
Když je maso a slanina upečená, poskládejte hamburger. Na housku uložte maso, plátek slaniny, rukolu, rajče a cibuli nakrájené na kolečka. Polijte trochou extra panenského olivového oleje a přikryjte druhou částí housky.


SOUVÍSEJÍCÍ RECEPTY
