Těstovinový salát s ořechovou omáčkou

Složení
* 320 g fusilli
* 150 g pražených vlašských ořechů
* 5 datlí
* 250 ml rostlinného nápoje Borges Natura z lískových ořechů
* 250 ml rostlinného nápoje Borges Natura z mandlí
* 2 celé skořice
* 16 cherry rajčat
* 40 g strouhaného parmezánu
* Špetka soli
* Špetka koření

4

30 minut

snadné

KROK ZA KROKEM
Těstoviny uvařte podle návodu na obalu, sceďte a odstavte. V mixéru rozmixujte vlašské ořechy a datle. V hrnci zahřejte rostlinné nápoje spolu se skořicí. Až nápoj začne vřít, vyberte skořici a přimíchejte směs datlí a ořechů. Vařte ještě 5 minut za stálého míchání. Dochuťte solí a pepřem, nechte odležet. Smíchejte těstoviny a omáčku, promíchejte a posypte nastrouhaným parmezánem a najemno nasekanými vlašskými ořechy.

SOUVÍSEJÍCÍ RECEPTY
