Těstoviny s rajčatovo-dýňovou omáčkou

Složení
* 320 g těstovin penne
* 1 cibule
* 2 stroužky česneku
* 50 ml Borges extra panenského olivového oleje
* 300 g rajčat
* 300 g dýně
* Sůl a pepř
* 80 g strouhaného parmazánu
* Špetka cukru

4

45 minut

snadné

KROK ZA KROKEM
Těstoviny uvařte podle návodu na obalu. Mezitím na pánvi na olivovém oleji opražte cibuli a česnek. Rajčata a dýni očistěte a nakrájejte na malé kostičky. Přidejte do pánve a dochuťte solí a pepřem. Na mírném plamenu vařte 30 minut. Pak tyto ingredience rozmixujte a přidejte špetku cukru na dorovnání chuti. Omáčku přidejte na těstoviny, promíchejte a podávejte posypané parmazánem.

SOUVÍSEJÍCÍ RECEPTY
