TRESKA S MANDLOVU MAJONÉZOU

Složení
* 4 kusy tresky
* Borges extra panenský olivový olej
* Borges Řepkový olej
* 2 vejce
* 1 sáček mandlí Borges
* Borges rozinky
* sůl

PRO 4 OSOBY

30 MINUT

STŘEDNĚ NÁROČNÉ

KROK ZA KROKEM
Tresku dobře vysušte a pečte ji na olivovém oleji 6-7 minut na nízké teplote. Nechte odležet. Opražte mandle se solí. Připravte majonézovou omáčku s řepkovým olejem Borges, 2 vejci a opraženými mandlemi. Nalijte majonézovou omáčku nad kusy tresky, aby pokryla jejich povrch. Grilujte v trioubě 5 minut.
Nutriční tipy
Kromé mandlí můžete do majonézy přidat lehce opražené rozinky. Slané tresce dodají kontrastní sladkou chuť. Stredomořské mandle poskytují vápník, který je nevyhnutný pro růst a údržbu kostí.

SOUVÍSEJÍCÍ RECEPTY
