TUŇÁKOVÝ BURGER

Složení
* 250 g čerstvého tuňáka
* 1 stroužek česneku
* Petrželka
* ½ bílé cibule
* 1 vejce
* Sůl a pepř
* 3 PL strouhanky
* Classic olivový olej

4

2 hodiny 30 minut

snadné

KROK ZA KROKEM
Tuňáka nakrájejte na malé kousky, přidejte na jemno nakrájený česnek, nasekanou petrželku, na jemno nakrájenou (nebo nastrouhanou) cibuli, vejce a dochuťte solí a pepřem Přidejte 3 lžíce strouhanky a promíchejte. Směs dejte do ledničky na 2 hodiny a potom vytvarujte karbanátky. Na pánvi rozhřejte olivový olej a karbanátky opečte z obou stran. Servírování je na vás - dejte sekanou do housky a vytvořte si burger nebo ji podávejte se salátem a domácími hranolky.

SOUVÍSEJÍCÍ RECEPTY
