Vegetariánský burger

Složení
* Hrst vlašských ořechů
* 1 jarní cibulka
* 1 stroužek česneku
* 200 g uvařené rýže (krátkozrnné nebo hnědé)
* Špetka oregana
* 1 PL sójové omáčky
* 3 PL strouhanky (můžete použít i bezlepkovou)
* Sůl a pepř
* Olej z hroznových semen

4

30 minut

snadné

KROK ZA KROKEM
Vlašské ořechy, česnek a jarní cibulku nasekejte najemno. Smíchejte vše v misce, přidejte 200 g uvařené rýže, špetku oregana, sójovou omáčku, strouhanku a dochuťte solí a pepřem. Důkladně promíchejte a ze směsi vyformujte karbanátky. Na pánvi rozehřejte olej a karbanátky opečte z obou stran. Karbanátky můžete podávat v housce jako burger, nebo se zeleninou. V tomto receptu je možné nahradit běžnou strouhanku za bezlepkovou. Připravte si domácí vegetariánský burger.

SOUVÍSEJÍCÍ RECEPTY 
