Vepřové kotlety se špenátem a fazolemi

Složení
* 4 středně velké vepřové kotlety
* 500 g fazolí
* 500 g špenátu
* Extra panenský olivový olej Borges
* 1 středně velká cibule
* Sůl a pepř
* Různé bylinky podle chuti (rozmarýn, provensálské koření atd.)

4

20 minut

snadné

KROK ZA KROKEM
Můžete použít i konzervované fazole, ale pokud preferujete ty suché, předem je na 12 hodin namočte a potom vařte alespoň 2 hodiny (pro intenzivnější chuť můžete přidat trochu cibule a česneku).Na velké hluboké pánvi rozehřejte extra panenský olivový olej a poduste nadrobno nakrájenou cibuli. Když cibule jemně zhnědne, přidejte vepřové kotlety. Dochuťte bylinkami, solí a pepřem.
Opečte kotlety z obou stran a když jsou téměř hotové, přidejte uvařené fazole a nastrouhaný špenát. Zkontrolujte, zda je směs dostatečně osolená, a ještě několik minut povařte.


SOUVÍSEJÍCÍ RECEPTY 
