ZÁZVOROVÉ PERNÍČKY

Složení
- 200 g celozrnné mouky
- 100 g agávového sirupu
- 25 g Borges extra panenského olivového oleje
- 1 lžička mletého zázvoru
- 1 lžička mleté skořice
- 1 lžička prášku do pečiva

6

40 minut

snadné

KROK ZA KROKEM
Ve velké misce smíchejte mouku, skořici, zázvor a prášek do pečiva. Přidejte olivový olej a agávový sirup. Ručně vypracujte těsto.Jakmile je směs pevná a celistvá, těsto rozválejte na vále a vykrajujte z něj požadované tvary. Jednou z variant je použít přímo různě tvarovaná vykrajovátka.
Vykrojené perníčky vložte na plech vyložený pečícím papírem a pečte při teplotě 180 °C asi 10-12 minut.
Před konzumací nechejte perníčky vychladnout.


SOUVÍSEJÍCÍ RECEPTY
